Kajian kaedah pemantapan cerun di Malaysia - 380596 Shafina Sabaruddin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002