Kaedah permodelan berkomputer dan analisis linear ke atas sistem sokongan kabel jambatan Pulau Pinang - 276148 Tham, Lian Yu (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002