Penyertaan kontraktor tempatan dalam projek di bawah pembiayaan bank dunia di Malaysia - 381302 Mat Nasir Mat Nawi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002