Kesesuaian peruntukan fasal pindaan dan pengukuran kerja, lanjutan masa, serta perakuan dan pembayaran borang kontrak FIDIC ke atas kerja bangunan - Muzani Mustapa 381345 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002