Keberkesanan papantanda pandu arah di Pusat Bandaraya Ipoh - A'zman Mohd. Harun (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001