Pengurusan bengkel di Sekolah Menengah Vokasional Kuala Terengganu:satu kajian kes - 287482 Lim, Geok Cheng; Shariff Omar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1995)
Tesis (Sarjana Pengurusan Teknologi) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995