Kajian lalulintas di sepanjang Jalan Salibin menggunakan SIDRA - 383768 Noor Khairul Rizal Jumari (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001