Analisis berkomputer struktur konkrit bertetulang - 288689 Mohamad Ismail Basiron (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004