Analisis dan rekabentuk pelbagai jenis penapak untuk tangki simpanan air menggunakan visual basic - 385225 Hii, Jing Song (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002