Mengawal kadaralir dengan menggunakan struktur empang dasar sisi - 385566 Khoo, Weng Kean (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002