Kajian kes keberkesanan pengurusan sisa industri di kawasan perindustrian Senai, Johor - 387839 Mohd. Azlee Isnin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002