Najib Tun Razak : pewaris kepimpinan pemacu perubahan = Inheriting a legacy fast tracking change - Mohd. Najib Tun Abdul Razak, Dato' Seri, 1953-; Mediabiz Creative (Kuala Lumpur : Mediabiz Creative, 2009)
33