Kajian pembuangan sisa pejal di beberapa sungai di kawasan Majlis Bandaraya Johor Bahru (MBJB) - 382496 Mohd. Fairuz Md. Ramli (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002