Ekolancong dan langkah pemuliharaan alam sekitar : kajian kes : Tanjung Tuan, Melaka - 295616 Noorazimah Mohd. Yusoff (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002