Sistem perolehan rekabentuk dan bina bagi projek binaan - 396122 Marlia Osman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002