Implikasi kewujudan pendidikan terhadap perkembangan bandar baru luar bandar : kes kajian : Bandar Muadzam Shah, Pahang - 313031 Ahmad Humaizi Ahmad Ramli (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002