'Mix-Development' dan 'Town Park' sebagai tarikan pengunjung ke pusat membeli belah - 322660 Ahmad Sukri Harun (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002