Kesesuaian ujian tanpa musnah untuk menilai kekuatan struktur konkrit - 219336 Kamaludin Daud (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002