Masalah kontraktor bumiputera di dalam industri pembinaan - 399117 Rosnawati Buhari (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002