Punca-punca kemalangan di tapak bina - 399208 Mohamad Najib Abdullah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002