Analisis momen kedua untuk rasuk Trapezoidal Web Profile (TWP) tanpa bukaan dan dengan bukaan - 400842 Ung, Hui Hui (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002