Kajian mengenai keberkesanan cadangan rekabentuk medan pejalan kaki di Jalan Petaling, Kuala Lumpur yang dikemukakan oleh DBKL - 265973 Chia, Yew Teck (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1995)
Topical Study (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 1995