Penyulitan imej menggunakan algoritma penyulitan chaos - 402541 Mohd. Haizal Mohd. Nazri (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002