Perlaksanaan program hisbah di kolej kediaman pelajar : satu kajian di Kolej Tun Dr. Ismail - 402690 Shaparrin Othman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi Serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002