Proses pengeluaran konkrit siap bancuh yang diamalkan oleh loji pembancuh konkrit - 299695 Faizal Izani Azizan (Skudai ; Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Bangunan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002