Persepsi pegawai bukan akademik (Kumpulan A dan B) Universiti Teknologi Malaysia,Skudai terhadap kesesuaian latihan ' IN-HOUSE' dengan persekitaran kerja mereka - 299631 Md. Arif Md. Zin; Muhd. Mansur Abdullah (1996)
Tesis (Sarjana Pengurusan Teknologi) - Universiti Teknologi Malaysia, 1996