Cadangan pembangunan landskap di Taman Tunku / Taman Linear Seberang Jaya, Seberang Perai, Pulau Pinang - 302877 Isham Ghani (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Senibina (Landskap)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002