Persepsi murid-murid darjah khas Sekolah Agama Kerajaan Johor terhadap kewajipan solat jenazah : satu kajian di Sekolah Agama Bakti Bandar Tenggara, Kulai, Johor - 398865 Mohd. Nor Tukiman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Pengajian Islam) ) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002