Persepsi pelajar terhadap penguasaan tulisan jawi. : satu kajian kes ke atas pelajar tahun enam Sek. Keb. Felda Kahang Barat, Kluang, Johor - 398998 Wan Tikah Wan Mahmud (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Pengajian Islam) ) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002