Kesan kepekatan natrium hidroksida terhadap darjah pendeasetilan kitosan - 306290 Nur Amani Abdul Rani; Zainoha Zakaria, supervisor; Fakulti Sains (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006