Persepsi tentang tahap penguasaan aspek keselamatan bengkel dari segi teori dan amali di kalangan pelajar-pelajar tahun 4 Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Awam/Elektrik/Jentera/Kemahiran Hidup) perdana - 409732 Tee, Tze Kiong (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Kejuruteraan Awam) ) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002