Penerapan nilai-nilai murni dalam mata pelajaran lukisan kejuruteraan di kalangan guru Sekolah Menengah Teknik Arau, Perlis dari perspektif pelajar - 409771 Mohammad Hamawi Abdul Hamid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi Serta Pendidikan (Kejuruteraan Awam) ) - UTM, 2002