Sistem mencari pekerjaan / pekerja berasaskan web - 192698 Norul Ashikin Abu Kasim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002