Aplikasi web dalam penjualan komputer peribadi - 193520 Mokhles Md. Sawal; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002