Perkaitan pengambilan VO2 max dengan tenaga melalui pengujian PWC170 ke atas pemain-pemain bola sepak Piala Presiden negeri Johor Darul Takzim - 411379 Mohd. Suhaimi Mat Isa (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002