Faktor-faktor yang akan mempengaruhi kualiti kecemerlangan pelajar di dalam matapelajaran pengajian Kejuruteraan Jentera mengikut pandangan pelajar di Sekolah Menengah Teknik Kluang dan Sekolah Menengah Teknik Batu Pahat, Johor - 313267 Norsuhaila Abd Hamid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Jentera)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002