Kajian pelaksanaan kursus Sijil Kemahiran Malaysia (SKM) di Sekolah Menengah Teknik di negeri Perak Darul Ridzuan - 412098 Mohd. Azlee Daud (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi Serta Pendidikan (Kejuruteraan Jentera)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002