Sistem pembangunan multimedia (Mindspark content creation studio) - 357152 Teh, Huey Pang (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia,2002