Pembinaan dan penilaian modul pengajaran kendiri sistem pencernaan pada peringkat tingkatan empat - 335836 Humaida Mohd. Ujang (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Biologi) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002