Pembinaan perisian pembelajaran berbantukan komputer (PBK) bagi tajuk 'Sistem Pencernaan Manusia' mata pelajaran biologi tingkatan empat - 412724 Voon, Sieu-Ming (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Biologi) ) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002