GIS : sistem maklumat pengurusan dan sokongan industri kecil sederhana (SMaPS - IKS) - 192841 Intan Shazila Samsudin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002