Pembangunan antaramuka perisian aplikasi kaedah unsur terhingga - 358382 Mohamad Hamzi Abdul Azziz (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia,2002