Analisis forensik bagi bahan letupan menggunakan ujian petanda warna dan kaedah kromatografi lapisan nipis - 312086 Nurul Nuwaida Muhammad Salim; Umi Kalthom Ahmad, supervisor; Fakulti Sains (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006