Implikasi kepimpinan ketua pasukan ke atas prestasi kerja pekerja industri di FLEXTRONICS (Malaysia) Sdn. Bhd., Senai - 345757 Ling, Charles Soon Kiong (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002