Error correction in ESL classroom - 315880 Farhana Mohd. Hanapiah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (TESL)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002