Persepsi pelajar terhadap matapelajaran qiraah Al-Qur'an wa hifzuh dalam meningkatkan kemahiran membaca Al-Qur'an : kajian terhadap pelajar tahun 1 - 4 SPI - 342186 Sanisah Sarmun (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Pengajian Islam ) ) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002