Faktor yang mempengaruhi kecemerlangan pelajar terhadap mata pelajaran teknologi kejuruteraan di Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Johor Bahru - 428985 Marlina Basri (Marlina Basri Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi Serta Pendidikan (Kemahiran Hidup) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002