Perbandingan dalam pengajaran dan pembelajaran di antara guru-guru pendidikan khas dengan guru-guru pendidikan biasa di sekolah rendah Daerah Johor Bahru - 342077 Sanisah Jahaya (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi Serta Pendidikan (Kemahiran Hidup ) ) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002