Penyeliaan penyelia bersekutu ke atas guru pelatih Sarjana Muda Teknologi Serta Pendidikan (Awam/Elektrik/Jentera/Kemahiran Hidup), Universiti Teknologi Malaysia : satu tinjauan dari aspek bimbingan - 422954 Rokiah Abdul Aziz (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan Kejuruteraan Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002