Pengamalan kepimpinan transformasi di kalangan guru tingkatan mengikut persepsi pelajar : satu tinjauan di tiga buah sekolah menengah daerah Kulai, Johor - 423139 Lim, Khin Yan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas projek (Sarjana Muda Teknologi Serta Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002